BYD skal levere busser til Nobina Norge

Nobina Norge har bestilt 64 batterielektriske busser fra BYD til tidligere Østfold. I pakken er det 40 12-meter busser og 24 15-meter busser.

De 64 batterielektriske bussene skal inn i trafikk i området Nedre Glomma. BYD har fått kontrakten på å levere bussene.

Med denne leveransen så passerer BYD over 600 batterielektriske busser i Norden. Av de 64 om skal til Nedre Glomma så er 40 12-meter busser og 24 15-meter busser.

Nobina Norge var også de første til å kjøpe busser fra BYD til Oslo for noen år tilbake. Siden har flere kommet til og i dag kjører det BYD busser i lengder fra 12 til 18 meter flere steder i Norge.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.