Bussmagasinet med Vipps #130557

Bussmagasinet er 15 år, har nær ti-tusen lesere på nettsiden bussmagasinet.no, 4000 følgere på Facebook og nær 4000 faste lesere av papirutgaven. Nå lanserer vi en enklere betalingsmulighet for deres som abonnerer eller vil bli abonnent. Vi har fått Vipps. Godt tilbud til nye lesere nederst i artikkelen.

Høsten 2002 ble Bussmagasinet startet. Redaktør og utgiver Tom Terjesen hadde i lengre tid gått med en drøm om å starte et fagtidsskrift for bussbransjen. I dag er Bussmagasinet norges største, mest solide og anerkjente fagtidsskrift for bransjen. Bladet var tidlig ute med egen nettside og denne er i dag godt besøkt.

– Vi har vært oppe i over 13.000 lesere på en uke, men snittet ligger på rundt 10.000 lesere. Det er ikke bare norske nettbrukere, men også fra andre land. Så det viser at det vi skriver om, fanger interesse også utenfor våre landegrenser, forteller Terjesen.

Han liker å følge med i tidenen. På Facebook legges det ut linker til saker daglig. Her er det nå 4000 følgere og ukentlig kommer nye til. Han liker også godt at følgerne deler tips og år via sosiale medier. Og kommentarfeltene er åpne for alle.

For å kunne drive en så stort fagtidsskrift så kreves det inntekt. Der for har Bussmagasinet nå fått sin egen Vipps konto. Det vil si at både nye og eksisterende lesere kan betale sitt abonnement via Vipps-app.

– En kan både betale sitt faste abonnement eller tegne helt nytt via Vipps-app. En velger «betal» inne i appen og slår inn 130557 som kode til Bussmagasinet. Så kan en legge inn 600,- som er prisen for et års abonnement, forklarer Terjesen.

Og siden vi nå er nærme årslutt og med to utgaver igjen i år, så gir vi nye lesere en velkomsttilbud: 600,- kroner på Vipps for abonnement ut året og hele 2018!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.