Bussmagasinet TV tar nå av på nett!

Oktober 2002 så Bussmagasinet dagens lys. Kort tid etter var bladet på web, siden også på Facebook og Instagram. Nå er bladet også blitt til en TV-kanal og her dukker den ene videoen etter den andre opp. Ta en titt og meld på på på vår kanal for å få det siste først.

At den digitale tidsalder skulle bli så omfangsrik var det knapt noen som ville spådd i 2002. Men redaktør Tom Terjesen hadde en følelse og valgt allerede kort tid etter oppstart å etablere en nettside, siden også en Facebook profil. Siden kom også Instagram på plass. Nyhetsmail har faste utsendelser til de som er oppmeldt til det. Men en kommer ikke utenom at papirutgaven har sterkest fotfeste i Norge.

Men hvorfor seile videre på disse plattformene alene, når en kan strekke seg enda lenger. Journalist Magne Håheim har vært en del av Bussmagasinet i over åtte år. Han kan håntere alt fra bussratt til kamera i alle formater. Derfor var det naturlig for han å få ansvaret for å bygge opp Bussmagasinets nye TV-kanal. Og det var en god besluttning. For de videoene som nå ligger ute på kanalen er av topp kvalitet og med krystallklare bilder av turistbusser.

Planen er at leserne skal kunne finne spennende klipp som blir en fortsettelse på artiklene en leser i papirutgaven og på nett. Her kan en nevne videoen av VDL FHD II, Volvo 9700 & 9900 fra Bussmagasinet 4/2008. Samt den helt nye videoen på Otokar Ulyso T som er omtalt i Bussmagasinet 5/2018.

Ønske er at Bussmagasinet TV skal bli et populært suplement til dagens papirutgave, nettside og Facebook. For å få kanalen mer levende behøves det mange abonnenter. Det er kostnadsfritt og en klikker enkelt på abonnerknappen som dukker opp i filmene. Magne viser med enkle knep hvordan det gjøres både i start og slutten av videoen.

 

 

 

 

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.