Bussmagasinet TV: Med Hellbilliesbussen på tur

Hellbillies er blant norges mest populære band. Vært år reiser gruppen land og strand rundt for å holde konserter. Bussmagasinet har fått låne bandbussen til gutta og kjørt Sørlandskysten rundt.

Med utgangspunkt i den vakre sørlandsbyen Arendal settes nesen mot Rogaland og Stavanger. Bussmagasinet fikk lov å låne Hellbillies sin turnebuss mens gutta var i studio for å spille inn deres nye plate.

Mercedes-Benz Sprinter Travell 75 ble kåret til Minibus of the Year 2019. Den har 19 sitteplasser og godt med bagasjeplass. Den er behagelig å kjøre, selv på smale, svingete sørlandsveier.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.