Bussmagasinet på Svalbard

I skrivende stund er Bussmagasinets utskremte medarbeidere Magne Håheim og Tom Terjesen på Svalbard. Her blir det produsert artikler og video for de kommende utgavene. I dag er redaksjonen på besøk hos Svalbard Buss og Taxi.

«Vi disponerer både vanlige taxier og minibusser med varierende passasjerkapasitet fra 1-16 passasjerer. Større grupper transporteres med en av våre 14 busser. Selskapet utfører også godkjent spesialtransport av rullestolbrukere og har kapasitet opp til 2 rullestolbrukere samtidig. Vi har også fast oppsatte sightseeingturer 2 ganger pr dag, men noe redusert tilbud nå i disse coronatider», sier Rune Moen som er daglig leder hos Svalbard Buss og Taxi.

Artikkel vil komme i Bussmagasinet sin sommerutgave.

Følge med på Bussmagasinets Youtube kanal fremover for spennende video fra Svalbard.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.