Bussmagasinet.no fungerer for fullt igjen

Det er mye snakk om virus for tiden. Også Bussmagasinet.no har ligget halveis nede noen dager nå etter virusangrep. Nå er siden friskmeldt av Google og går for fullt igjen. Vi beklager det inntrufne og håper det aldri vil skje igjen.

Det er aldri noe gøy når en blir liggende nede, om det så er grunnet forkjølelsevirus eller datavirus. Nå er nettsiden vår igjen oppe av en påtvingen hvile. Siden har fungert på nettlesere som Edge, men på Chrom og Firefox, samt noen andre nettlesere har den blitt blokkert.

Nå er dette løst og la oss håpe Covid-19 viruset også kan la seg knekke ganske raskt. Tusen takk for tålmodigheten for forståelsen.

Tips oss gjerne om saker som det bør skrives om.

post@bussmagasinet.no

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.