Bussjåfør ranet i Arendal

Natt til lørdag ble en bussjåfør hos LL Setesdal Bilturer ranet av tre utenlandske personer. De holdt sjåføren fast og kom avsted med ukjent pengebeløp.

Ranet skjedde like ved Amfi Arendal natt til lørdag. Sjåføren fra LL Setesdal Bilturer ble truet og holdt fast av tre ukjente personer med utenlandsk opprinnelse. De tre ranerne fikk med seg pengevæsken med et ukjent pengebeløp.
– Det er ukjent hvilket pengebeløp som ble stjålet. Ifølge beskrivelsen fra bussjåføren var det tre utenlandske personer som ranet ham, sier operasjonsleder Miriam Stausland til VG.

I følge sjåførene var det tre personer i 20-30 årene som ranet han.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.