Terje Moe Gustavsen har gått bort

Vegdirektør i Statens Vegvesen og tidligere samferselesminister for Ap, Terje Moe Gustavsen, døde i natt etter kort tid sykepleie, skriver Dagbladet.

Vegdirektøren ble 64 år gammel.

«Det er med stor sorg jeg i dag har mottok det triste budskapet om at vegdirektør og tidligere samferdselsminister Terje Moe Gustavsen er gått bort. Terje har gjort en formidal innsats for norsk samferdsel gjennom mange år, og det vil merkes at han store arbeidskapaisitet og smittende engasjement er borte. Mine tanker går nå til Terje sine nærmeste,» skriver Samferdselsminister Jon Georg Dale på sin Facebook profil.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.