Busscharter.no nå også med flybuss

Busscharter.no starter i 2018 ekspressbussrute fra Oppdal til Trondheim Lufthavn Værnes via Trondheim.

– Busscharter.no starter ekspressbussrute Oppdal – Trondheim – Trondheim Lufthavn, Værnes. Ekspressbussruten vil ha to daglige avganger. En om morgen og en på ettermiddagen i hver retning på hverdager og en avgang i hver retning på lørdag og søndag, skriver Hans Eirik Svepstad i en pressemelding.

Det nye busstilbudet tilbyr direktetransport til Trondheim og Trondheim Lufthavn Værnes. Tilbudet gir de reisende mulighet til å reise på strekningen uten overgang, og er tilrettelagt flytilbudet ved Trondheim Lufthavn Værnes.

Billetter må kjøpes via Xpressbuss.no på forhånd. Det tilbys billetter fra 99 kroner.

– Ekspressbusstilbudet er utarbeidet i god og positiv dialog med Nasjonalparken Næringshage i Oppdal og ordførerne i Oppdal og Rennebu kommune. Busscharter.no vil spesielt gi honnør til Næringshagen og ordfører Welander sitt positive engasjement, skriver han.

Det nye busstilbudet vil ha første avgang mandag 5. februar 2018, og vil binde sammen vår nye region Trøndelag. Salget av billetter starter på Xpressbuss.no i løpet av januar 2018.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.