MAN brer om seg i verden – første MAN buss i Korea

MAN er et verdensomspennende konsern med røtter i Tyskland. Nå inntar MAN Sør Korea med deres første buss. En kabrioletbuss for sightseeing ble nylig levert kunde.

For første gang i MAN sin historie leveres det nå en buss til Sør Korea. Det er en MAN Lion’s Touring med åpningsbart tak som skal kjøre sightseeing i Seol som nå er overlevert kunde.

Bussen er 13 meter lang og er utstyrt med en MAN motor på 290 heste krefter. Bussen har kapasitet til 45 passasjerer og har et tak som kan åpnes.

– I de 20 årene vi har kunne tilby sightseeing turer har vi alltid vært på utkikk etter den perfekte bussen med god utsikt fra vinduer og åpningsbart tak, sier Mr Jung fra Heonymoon Tour i Seol. Bussen vil være i daglig drift fra denne måneden.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.