Boreal kjøper Thorleifs Bussreiser

Boreal har kjøpt det trøndeske busselskapet Thorleifs Bussreiser. Selskapet beholder navnet og går inn i Boreal Travel.

Thorleifs bussreiser er et lokalt turbilselskap i Trondheim med totalt 40 medarbeidere og en av Midt-Norges flotteste og nyeste turbussparker.

– Thorleifs bussreiser er en kjent og kjær familiebedrift i Trøndelag som mange har et forhold til. Nå er vi glade for at dette veldrevne selskapet skal bidra positivt til vår virksomhet, sier konsernleder Kjetil Førsvoll i Boreal.

Merkevarenavnet skal beholdes, og Thorleifs bussreiser vil bli et selskap under Boreal Travel.

– Vi setter stor pris på å få nye dyktige medarbeidere med på laget. Thorleifs bussreiser og Boreal-konsernet deler felles verdier, og nå ser vi fram til å leve opp til Boreals visjon – la oss dra sammen, sier Førsvoll.

Avtalen innebærer at 10 turbusser, 1 minibuss, 1 VIP-bil og 1 veteranbuss tilhørende Thorleifs bussreiser går inn i Boreal.

Boreal overtar alle aksjer i Thorleifs bussreiser fra tirsdag 11. juni 2019.

Boreal er et ledende konsern innen mobilitet i Norge, og opererer buss, båt og bane. Hovedkontoret er i Stavanger, og Boreal har 2700 medarbeidere.

Foto hentet fra tbuss.no

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.