Bølge knuste to busser

En kraftig bølge slo ved 15 tiden inn over dekk på fergen mellom Arsvågen og Mortavika i Rogaland. Reslutetet ble at både Kystbussen og Bus4You som var på vei til Bergen ble knust.

Like rundt klokken 15 i dag ble to ekspressbusser knust av bølgene. Begge bussene stod fremst på fergen mellom Arsvågen og Mortavika i Rogaland. Kraften fra bølgen var så stor at den knuste fronten på begge bussene.

Bussene kunne ikke flyttes etter hendelsen og bilene måtte lirke seg rundt bussene. Nå er fergeavgangene innstilt frem til klokken 20 i kveld kan fergeselskapet melde. Heldigvis ble ingen skadet ved uhellet.

Bussene var en Scania Irizar Cetury til Kystbussen og en Jonckheere til Nettbuss Ekspress som kjører i Bus4You konseptet mellom Sandnes og Bergen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.