Betal din bussbillett kontaktløst

Ingenico OP2GO har i dag lansert en billettløsning som er basert på en åpen betalingsplattform hvor en kan betale billetten kontaktløst med bankkort eller mobiltelefon.

Tenk deg en verden hvor en kan reise hvor som helst, når som helst med bare bankkort eller mobiltelefonen. En kan velge den kollektivtransportløsningen en ønsker i hvilken som helst by uten å måtte kjøpe reisekort eller laste ned en app.

I dag ble en slik løsning lansert for de reisende med SL transport i Stockholm. Nå kan en bare tæppe sitt bankkort eller mobiltelefon på en av de mange terminalene og gå ombord i trikk, T-banen eller bussen. Billetten er gyldig umidelbart og pengene trekkes rett fra konto.

Dette er en unik løsning som lenge har vært etterspurt. Dermed behøver en ikke lenger finne utsalgssted eller billettmaskin for å få kjøpt reisekort eller billett.

Systemet er i følge OP2GO enkelt å innstalere og bruke. Det er basert på en åpen plattform og skal fungere på alle kontaktløse bankkort og telefoner med betalingssytem. Systemet kan også kombineres med dages billettsystem.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.