Besøk Bussmagasinet i Hall E på Transport 2016

Torsdag åpner dørene til årets store transportbegivenhet, Transport 2016 på Lillestrøm. Bussmagasinet er på plass med egen stand i hall E. Alle er hjertelig velkomne til oss.

Det er fem år siden sist det ble avholdt en Transportmesse i Norge hvor både buss, lastebil og påbygger var samlet. Om få dager åpner endelig dørene til Transport 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Bussmagasinet er selvfølgelig på plass og med egen stand. Dere finner oss i Hall E. Dette vil være et møtested for bussbransjen med leverandører like ved og mulighet for å slappe av med en kopp kaffe.

Bussmagasinet vil også ha med en god del tildligere utgivelser av bladet for salg og siste utgave som gave til de som kommer innom.

Redaktør av Bussmagasinet og nylig valgt leder for den internasjonale buss og turbuss juryen, Tom Terjesen vil være tilstede alle tre dagene. Journalist Magne Håheim vil være tilstede lørdag.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.