Bergkvarabuss AB kjøper seg inn i Busscharter.no

BC Eiendom Levanger AS selger 35 prosent av aksjene i Busscharter.no AS til Bergkavarbuss AB i Kalmar. Det foreligger også en opsjon på å overta ytteligere 14 prosent av selskapet.

Selskapene har samarbeidet godt over flere år og gjennom endring av eierskap, får Busscharter.no AS, dra bytte av stordriftsfordeler, ressurser til større oppdrag og tilgang til Bergkvarabuss sitt omfattende kontaktnett i Europa.

Bergkvarabuss sitt datterselskap, Scandorama, har i flere år vært tilstede i Norge. Det skapes nå en plattform for videreutvikling av selskapene med målsettning om å etablere et komplett busserviceanlegg i Oslo som også skal omfatte verktstedtjenester.

Busscharter.no AS fortsetter med samme ledelse og organisasjon som i dag.

– Kjøp av aksjer i Busscharter.no AS passer inn i vår strategi for mer tilstedeværelse i nærområdene. Deres brede geografiske virksomhet og brde kontaktnett, passer godt inn i vår virksomhet, sier Göran Mellström, VD Bergkvarabuss AB.

– Jeg er veldig fornøyd med den tilliten Bergkvarabuss AS har vist oss og vi ser frem til at vi sammen skal ta Busscharter.no AS til nye høyder, sier Hans-Eirik Svepstad, daglig leder og Styreleder i Busscharter.no AS.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.