Mer enn 23 nye Volvo 9700 og 9900 solgt til Norge

Nye Volvo 9700 og 9900 har blitt varmt mottatt hos kunder over hele Europa. Siden salgsstart har nær 150 nye busser i begge klassene blitt solgt. Nå har flere enn 23 blitt bestilt til Norge.

– Vi er veldig stolte over vårt nye flexible og konkurransekraftige bussprogram i premiumklassen. Med fokus på sikkerhet, komfort og miljøegenskaper i verdensklassen. Den sterke salgsstarten er en bekreftelse på at kundene setter pris på resultatet av vår anstrengelse, sier Niklas Orre, ansvarlig for salgsteamet hos Volvo Bussar.

Den største enkeltordren er 40 busser til Litauen. Bestillinge omfatter også busser mer enn 23 busser til norske kunder. 11 til Østerrike og mer enn 20 til Frankrike. Sverige kommer sterkt etter med til nå 12 bestilte busser. Samtlige busser skal leveres i 2019.

I det nye bussprogrammet for store turbusser inngår to modeller. Premiumklassen 9900 og den flexible modellen 9700, samt en rekke ulike utstyrspakker for ulik spesifikasjon. Dette gjør det mulig for kundene å tilpasse bussene til deres spesifike bruk og ønsker.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.