Flixbus inngår samarbeid med flybussen

Nå kan reisende booke reisen hele veien til Oslo Flyplass via FlixBus sin bookingplattform. Avgangene mellom Oslo bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen er et nytt og etterlengtet samarbeid mellom Flixbuss og Flybussen.

Reisene som bokker billetter via FlixBus frår en åpne billett mellom Oslo og Osl Gardermoen som kan benyttes hos Flybussens samtlige avganger i samme døgn. Dette sparer de reisende for ekstra arbeid ved bussbytte. Tilbudet gjelder fra torsdag 1. november.

– Vi ser at mange fra Värmland og Vest-Sverige benytter Oslo lufthavn Gardermoen når de skal ut og reise, sier kommersiell sjef i Flybussen i Oslo Harald Fleisje. Et godt flytilbud og en relativt kort reise til Flyplassen gjør Gardermoen til et godt utgangspunkt. – FlixBus er en stor og seriøs aktør med mange avganger mellom Sverige og Oslo Bussterminal.  – Vi gleder oss til å frakte deres kunder den siste biten på veien til Gardermoen, avslutter Fleisje.

– Det gleder oss å innlede samarbeid med Flybussen og å kunne legge til Oslo lufthavne Gardermoen som ny FlixBus destinasjon, sier Jelena Jovanovic hos FlixBus.

Etter at FlixBus kjøpte opp Swebus tidligere i år har det blitt jobbet med å fortsette det tilbudet Swebus hadde til de reisende med overgang til Flybussen. Dette har nå kommet på plass og vil forenkle reisen for mange.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.