11 nye busser til HMK

I dag var det duket for overrekking av 11 nye busser til HMK. Alle bussene ble levert av MAN, og påbyggene kom fra MAN og Neoplan. Det er bare ett år siden HMK mottok et titalls nye busser fra samme bussprodusent, og i dag ankom et nytt kull med moderne og miljøvennlige busser til det Oslobaserte turbusselskapet.

Spente sjåfører og styremedlemmer fra HMK var med på overrekkelsen av selskapets nye busser, med Ola Halvorsen i spissen. Det ble servert smørbrød hos MAN, før Stig Brataas kunne overlate 11 nye nøkler til busselskapet. Etter en fotoshoot ved MAN sine lokaler på Lørenskog, satte alle bussene ut på en runde igjennom Oslo for å bli filmet og fotografert. Vel fremme hos HMK, var sjåførene veldig fornøyde. Av bussene er det to Neoplan Skyliner, og 9 MAN Lion’s Coach med to og tre aksler.

Allerede i morgen ruller de første bussene ut på veien i Oslo og omegn for å frakte blant annet cruiseturister og skolekorps på selveste 17. mai. Bussmagasinet gratulerer Ola Halvorsen og HMK 11 med nye busser.