1. aprilspøken må ikke tas alvorlig

Den 1. april la redaksjonen ut en kort video fra vår test av Solaris Urbino 12 electric. Da vi satte med flere «tabbeklipp» la vi til noen uttalelser som kun var ment som aprilspøk.

Når Bussmagasinet er ute å spiller inn video til Youtube kanalen, så blir det alltid en del klipp som ikke kommer med i det endelige resultatet. Og da det i tillegg var 1. april, kjørte vi på men noen kommentarer underveis som var ment som aprillspøk.

Nå har enkelte oppfattet filmen som seriøs, noe som ikke den ikke er. Og flere uttalelser har blitt oppfattet som faktiske. Og selv om det i slutten av filmen kommer tydelig frem at dette er en aprilspøk, har redaksjonen mottatt spørsmål om redaktøren mener det som sies.

Fra spøk til alvor, så vil våre følgere på Bussmagasinet TV få se den riktige versjonen av filmen innen kort tid. Her kommer det frem at både redaktør Tom Terjesen og Magne Håheim er mektig imponert over både komfort, rekkevidde og effekt på Solaris Urbino 12 Electric. Denne bussen ble også kåret til Bus of the Year 2017, og det sier sitt.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.