Yrkessjåfører minnes Charlie

I dag klokken 13.00 stopper yrkessjåfører opp i ett minutt for å minnes Charlie Lind.

Lastebiler og busser over hele landet vil markere begravselsen til Charlie Lind 22 i dag klokken 13.00. Dette gjøres ved at kjøretøyet stopper i ett minutt.

«I dag 3 april vil vi stanse kl 1300 i 1 minutt stillhet for å hedre Charles Dan Lind minne,» skriver Bussring AS på sin facebookside.

Også Nobina i Tromsø vil hedre minnet og vise respekt for familien etter Charlie Dan Lind med 1 minutts stopp på onsdag den 3. april klokken 13.

7. januar i år møtte 22 år gamle Charlie Lind en lastebil med henger på E8 i Troms. Hengeren på lastebilen skled ukontrollert over i feil kjørefelt sekunder før de møttes, og traffbilen til Charlie.

Han havnet i koma etter ulykken, og døde av skadene 21. mars.


Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.