VY1 Notodden – Oslo innstilles helt

På grunn av koronasituasjonen så har VY bestemt å innstille linje VY1 Notodden – Oslo helt fra 16. november. I tillegg blir det reduserte avganger på en rekke av Vy Express sine linjer.

Cocid-19 pandemien påvirker hvordan vi reiser på en drastisk måte. Regjerningen fraråder reiser med kollektiv transportmidler om ikke reisen er strengt nødvendig. I tillegg så fraråder de å reise på unødvendige reiser, selv med personbil. Dette for å redusere smittepresset i Norge.

Vy express har derfor redusert tilbudet på flere av deres linjer. Og i tillegg har de innstilt line VY1 som går fra Notodden til Oslo fra og med 26. november.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.