Vy med en av Norges lengste ekspressruter

Fra mandag 5. juni utvider Vy express sitt rutenett med avganger mellom Åsane-Bergen – Haugesund – Stavanger – Kristiansand – Oslo.

 En gang i døgnet kan man kjøre samme buss fra Bergen til Oslo. Turen blir en av Norges lengste gjennomgående bussruter i daglig drift med om lag 850 km å vise til, Åsane – Oslo. 

–Strekningen Bergen – Stavanger har vært en manglende puslebit i vårt rutenett. Når denne ruten nå er på plass, tilbyr vi et langt mer helhetlig tilbud, sier Kim-André Eide, transportsjef i Vy buss.

Avgangene vil bli betjent av topp moderne dobbeltdekkere fra leverandørene Setra og Volvo. Bussene har 62 seter og en kan velge hvilket sete en ønsker å sitte i ved bestilling på vy.no Her kan man velge mellom singelseter, komfortseter med ekstra benplass og panoramautsikt i toppetasjen.

–Kombinasjonen av et attraktivt og sammenhengende rutenett, komfortable dobbeltdekkere og dyktige sjåfører vet vi kommer til å bli godt tatt imot av våre gjester, sier Eide.

Vy express sitt rutenett dekker allerede store deler av landet. Det nye tilbudet vil gi bedre forutsetninger for å enkelt kunne reise kollektivt og dermed mer miljøvennlig rundt i landet.
Med Bergen–Haugesund–Stavanger på plass vil man ikke bare kunne reise fra Bergen mot Førde, Volda, Ålesund og Sogndal som tidligere, men også sørover mot Stavanger, Kristiansand og Oslo.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.