Priset for mer enn bare flotte busser

Setra produserer busser som både er flotte å se på, og ikke minst trygge å reise med. Nå har Setra også blitt premiert for noe helt annet, næmlig deres årskalender. Forleden fikk de sølv for deres kalender «2gether» i den «International Gregor Calendar Award 2018».

Fra tidligere er Setra sine bussmodeller blitt tildelt «Red Dot Award» for deres design på turbussene. Nå kan de også smykke seg med sølv i «International Gregor Calendar Award 2018» for dere kalender «2gether».

Denne kåringen er blant de gjeveste innen print og media industrien, og den betyr mye for Setra. Så for dere som ikke kan parkere en ekte Setra på tomta, så kan dere nå få bestilt den prisbelønte kalendere på Setra sin egen nettbutikk.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.