– Verdens vakreste arbeidsplass

Andreas Graatrud har mange med seg når han mener bussjåføryrket er verdens beste arbeidsplass. Forleden knipset han en flott bilde ved Sande i Vestfold.

– Jeg er glad i arbeidsplassen og muligheten til å nyte skaperverket PÅ nært hold, sier bussjåfør Graatrud.

-Etter å ha forsikret meg om at jeg ikke hadde trafikk bak meg og at jeg var alene i bussen. Stoppet jeg og tok billede fra mobilen.
Billede er fra Sande i Vestfold på vei mot Svelvik.

– Midt oppe i alle utfordringer rundt dårlig sikkerhet, er det hyggelig å minne oss på at vi på mange måter har verdens vakreste arbeidsplass, sier han avslutningsvis.

Foto:Andreas Graatrud, sjåfør i Unibuss

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.