UITP konferransen 4. til 7. juni i Barcelona

Nå er det bare kort tid til dørene åpner for årets store persontrafikk konferanse UITP i Barcelona. Dette er en årlig konferranse med full fokus på en pedre kollektivtransporthverdag verden over.

UITP Global Public Transport Summit er verdens største begivenhet dedikert til bærekraftig mobilitet som samler alle transportformer, industrimyndigheter og operatører, samt utstillere.

I de fire dagene konferransen varer vil det være en rekke foredrag med diskusjoner og paneldebatter som kan sette føringer og hjelpe til på veien for en mer bærekraftig kollektivtransport. I tillegg er det lagt opp til en omfattende utstilling hvor deltakere kan ta en titt inn i hva som finnes på markedet i dag og hva som kommer når det gjelder ulike persontransport løsninger.

UITP Global Public Transport Summit finner sted i Barcelona, ​​Spania fra 4.-7. juni.

 I tillegg til at Barcelona er kjent for sin strålende arkitektur og kunstmuseer, gylne strender og velsmakende mat og vin, utmerker Catalunyas hovedstad seg innen offentlig transport og er forpliktet til miljømessig, bærekraftig mobilitet og sosiale spørsmål.

UITP, International Association of Public Transport, er en lidenskapelig forkjemper for bærekraftig urban mobilitet og det eneste verdensomspennende nettverket som samler alle offentlige transportformer. Den har 1 600 medlemsbedrifter som gir tilgang til 18 000 kontakter fra 99 land. Medlemmene er kollektivoperatører og myndigheter, beslutningstakere, forskningsinstitutter og kollektivtilbuds- og servicenæringen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.