Turbuss har veltet – flere skadd

En turistbuss med 51 personer har veltet ved fylkesvei 81 i Hamarøy ved Elsbakk i Nordland. Fem personer kjøres til legevakten, skriver VG. 

– En turistbuss med italienere har tippet, og det er flere skadde. Vi har ikke oversikt over skadene, men de skal ikke være alvorlige, sier operasjonsleder Ina Selfors i Nordland politidistrikt til VG.

Hun opplyser at det var turister, tolk og sjåfør i bussen. Alle er ute av bussen og blir fraktet til et grendehus i nærheten, skriver politiet på Twitter. Trafikken blir dirigert forbi ulykkesstedet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.