Tiltak mot smitte

Beskyttelsesglasset monteres mellom sjåførplassen og passasjerinngangen og utgjør et smitteforebyggende tiltak mellom sjåfør og passasjer.

Ettermonteringen kan gjøres raskt og enkelt på alle MAN verksteder. Beskyttelsesglasset er en MAN originaldel, som er blitt omfattende testet og møter alle standarder. Det er spesielt tatt hensyn til gjenskinn, stabilitet, og funksjonalitet som kan tilpasses ulike betalingsløsninger.

– Bussjåføren har en svært viktig rolle i samfunnet. Vi har derfor på rekordtid utviklet en god løsning som vil redusere risikoen for at bussjåførene blir eksponert for smitte og derfor kan utøve sitt yrke på en sikker og god måte. I tillegg gjør det åpningen av den fremste døren mulig og frigjør første seterad, sier Annbjørn Vasdal ettermarkedsdirektør i MAN Truck & Bus Norge.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.