Tenix partner med Telenor

Sagasystem har signert ny avtale med Telenor som leverandør på data trafikk de neste årene. Dette er all trafikk fra våre enheter til våre lokale og skybaserte servere. Data trafikken er et viktig ledd i verdikjeden og vi er komfortable med at Telenor leverer på det høyeste mulige nivået tilgjengelig i den viktige tiden fremover, hvor flere og flere prosesser digitaliseres.

– Samarbeidet med Telenor strekker seg tilbake til 2008, og vi er glade for å fortsette samarbeidet fremover i nye leveranser, samt delta videre i Telenors partner program med nyvinninger innen telebransjen som vil komme våre kunder til gode, sier Robert E. Jacobsen i Sagasystem.

– Sagasystem leverer solide produkter i et segment – buss og offentlig transport – som er viktig for Telenor. Dette er viktig samfunnsmessig infrastruktur hvor Telenor har en stor rolle, og vi har et stort fokus på den avgjørende betydningen vårt nettverk og driftsikkerhet spiller. Med stadig høyere krav til frekvens på data trafikk og sanntids informasjon til både passasjerer og operatører er vi glade for at Sagasystem vil benytte Telenor nettverk på sine leveranser fremover, de er en viktig partner for oss på dette segmentet, sier Tore Larsen i Telenor Norge.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.