Stor sannsynlighet for streik

3757 bussjåfører i Oslo og Viken er klare for å parkere bussene til helgen. Det er overhengende fare for storstreik i kampen for bedre lønnsforhold.

Bryter forhandlingene sammen til helgen er det stor sannsynlighet for streik blant bussjåfører. 3757 står nå klare for å parkere bussene til helgen.

1000 av de 3757 bussjåførene er medlemmer i Fellesforbundet.

– Dette vil lamme de aller fleste bussavgangene på det sentrale østlandsområdet, og viser at vi mener alvor med en streik, sier Fellesforbundets forbundssekretær Dag-Einar Sivertsen.

En streik i Oslo og Viken vil få store konsekvenser for persontransporten. Så målet hos partene er fremdeles at de skal klare å bli enige før fristen utløper.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.