Stjal buss og solgte den

En bussjåfør ved et busselskap i Dubai ble så sint på sin arbeidsgiver at han kopierte nøklene til en buss, stjal den og solgte den.

Retten i Dubai har funnet den tidligere ansatte skyldig i å ha kopiert bussnøkler, stjålet en buss og solgt den for 13.000 Dh, som er rundt 13.000 kroner.

Hendelsen fant sted like etter at den ansatte var blitt forfremmet til avdelingsjef ved busselskapet. Han falt ut med eieren og valgte da sin egen måte å få ut sin aggresjon.

Da alle var reist hjem for dagen, så gikk han ut på parkeringsplassen. Låste seg inn i bussen med kopierte nøkler og kjørte avsted. Han fant så en kjøper på bussen.

Eieren av busselskapet oppdaget morgenen etter at han manglet en buss. På overvåkningsfilmen fra stedet kunne politiet se at den ansatte stjal bussen og kjørte den bort fra depot for egen maskin.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.