Sniktitt innenfor dørene på årets Busworld

Det er enda mer enn ett døgn til dørene åpner for årets Busworld i Brussel. Vi har vært innenfor dørene og sett på litt av det som skal vises frem.

Selv om ingen får komme innenfor dørene før fredag, så har Bussmagasinet fått innpass. En rask runde i noen av de store hallene viser at det er noen spennende nyheter som skal avsløres.

Mange busser er tildekket for å ikke avsløre detaljer. Men noen får vi tatt noen bilder av i farten. Her er et lite smykke.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.