Setra-rutebusser hos Bertel O. Steen AS

Setra er nærmest et synonym for både kvalitet og komfort, skal en høre på Setra-eiere. Nå kan flere få kjennskap til Premium-merket i Daimlerfamilien. Bertel O. Steen AS har nå fått distribusjonsrettigheter på rutebuss-programmet til det edle tyske bussmerket.

Det godt kjente Premium-merket Setra har siden 1950 tallet produsert eksklusive tur- og rutevogner. Siden begynnelsen av 1990 tallet har merket vært en del av Daimler-konsernet som også har Mercedes-Benz som et av sine varemerker. I Norge har Setra helt siden 1972 blitt solgt gjennom Drammensfirmaet Ruterbileiernes Standardiseringsaksjeselskap RSA, som fremdeles har agenturet på bussene fra Ulm i Tyskland.

Mens turbussene fremdeles skal selges via RSA, så har Bertel O. Steen AS i samarbeid med Evobus GmbH og RSA blitt enige om distribusjonsrettighetene til rutebussprogrammet til Setra. Dette vil fra nå av kunne selges gjennom Bertel O. Steen. Spesielt gjelder dette anbudsbussene Setra LE Business og ÜL Business.

– Dette er typiske anbudsbusser som gir oss mulighet til å tilby våre kunder et komplett og utvidet modellprogram. Dette er et positivt bidrag i vår, fra før, brede produktportefølje, skriver pressetalsmann på Mercedes-Benz Nyttekjøretøy hos Bertel O. Steen AS, Olav-Kåre Thingwall i en mail.

Han viser også til at avtalen med EvoBus gir alle deres autoriserte Setra-verksteder full tilgang til salg av verksted- og deletjenester for alle typer Setra-kjøretøy.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.