Scania Winter for bussbransjen

Hvert år avholdes Scania Winter på Trysil. Og tradisjon tro inviterer Norsk Scania bussbransjen til to dager med fokus på bussnyheter. Og det var i år fokus på ekspress- og turbusser.

Det har blitt en tradisjon med at Norsk Scania arrangerer Scania Winter på snørike Trysil. I fem til seks uker får journalsiter, bransjefolk, selgere og folk fra Scania sitt utviklingsteam boltre seg fritt i snøen og på glatta med det helt nye merket har å tilby av lastebiler og busser.

Og like sikkert som at snøen legger seg i Trysil, er det at bussfolket får sine to dager med prøvekjøring og faglig påfyll. Årets tema er ekspress- og turbusser.

Norsk Scania hadde tatt med seg fire godt utstyrte busser til bussdagene. Scania Touring, Interlink HD, Van Hool Astronef og Irizar i8.

Men også hele produktsortimentet av lastebiler og anleggsutstyr kunne testes og lekes med. Om det var på landeveien eller ute i nysnøen. Dog ingen busser eller lastebiler med trekk på noen få aksler fikk kjøre skogsløypa. Her var det kun de som klatret på alle aksler som fikk leke seg.

Bransjefolket Norsk Scania hadde invitert, var kunder eller potensielle kunder innen ekspress- og tur. Og det var tydelig at de stortrivdes med å få teste nye produkter i tøffe og krevden forhold.

Alt om disse dagene, kan dere lese om i førstkommende utgave av Bussmagasinet.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.