Rekordstor oppslutning om 2019-utgaven av Transport & Logistikk

Allerede syv måneder før Transport & Logistikk arrangeres på Norges Varemesse, er messen og konferansen større enn forrige messe i 2016.

Årets Transport & Logistikk går av stabelen 26.-28. september. Per dags dato er 135 utstillere påmeldt, og de representerer alt fra tungvogn, påbyggere, buss og havner til Bane Nor og logistikkleverandører. Målsetningen er å få 200 utstillere på plass. Så langt er 25.000 m2 utstillingsareal på Norges Varemesse fylt opp, og det er dermed klart at årets arrangement blir tidenes største bransjetreff.

Forventer storinnrykk fra konferansedeltakere

I 2019 slås messen Transport sammen med NHO sin Transport og Logistikk-konferanse for første gang. I 2018 ble konferansen ble besøkt av rundt 900 personer fra transportindustrien og transportbrukere. Kombinasjonen messe og konferanse gjør at arrangørene av Transport & Logistikk forventer historisk godt trykk i utstillingshallene 26.-28 september 2019.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.