Politiet: Heroisk unnamanøver av bussjåføren

Politiet melder om en trafikkulylle på E6 ved Mortensrud i Oslo søndag formiddag. En trafikkulykke mellom to biler hvor en bussjåfør ved en heroisk unnamanøver unngikk en større ulykke.

– Det er en helt fantastisk unnamanøver av bussjåføren, det er sjelden man ser en reaksjon som dette, sier operasjonsleder Guro Sannes ved Oslo politidistrikt til VG.

Det var en flybuss som kom like bak ulykkesbilen som havnet på tvers etter at sjåføren gjorde en god unnamanøver for å unngå å kollidere.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.