Ny papirutgave med deadline 24. august

Det arbeides nå med å ferdigstille høstens første papirutgave av Bussmagasinet. Den vil gå i trykken på ettermiddagen den 24. august. Derfor er siste frist for å få med annonser og annet materiell satt til kl 12.00 fredag 24. august.

Høstens første papirutgave er straks klar for å trykkes. Den er allerede ganske fyldig med artikler fra hele landet, busstester og omtaler. Intervjuer og historier. I tillegg er det en utgave hvor en kan lese om den kommende nyttekjøretøymessen IAA i Hannover. Messen åpner dørene 20. september med en rekke spennende nyheter fra bussverden. Vi er først med det nye!

Flere har satt seg opp med annonser til denne. Og det er plass til deg og dere også. Det er også en unik mulighet til å profilere selskapet, produktene og dere selv. I tillegg er dette en messeutgave hvor en kan invitere besøkende til deres stand.

Ta kontakt med Redaktør Tom Terjesen på mail tom@bussmagasinet.no eller tlf 91 70 89 49

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.