Østerdalekspressen med ny avgang

Østerdalekspressen øker tilbudet etter forespørsel fra de reisende.

På bakgrunn av stor etterspørsel fra de reisende, oppretter Østerdalekspressen ny avgang mellom Tynset og Trondheim i samarbeid med Hedmark Trafikk. Fra mandag 15. oktober vil passasjerene kunne reise fra Tynset bussterminal klokken 06:00 og ankomme Trondheim S klokken 08:55 mandag til og med fredag. Returnerende avgang fra Trondheim S til Tynset bussterminal er klokken 13:15 . Utenom det vil Østerdalekspressen gå som tidligere.

– Med denne utvidelsen av rutetilbudet mellom Tynset og Trondheim gir vi våre kunder en større fleksibilitet, sier avdelingsleder Atle Fiskvik ved Trønderbilenes kontor i Tynset.

– Nå blir det mulig å tilpasse oppholdet i Trondheim i langt større grad, både for pendlere og kunder som skal til konsultasjon på St. Olavs Hospital. NSB har svært få avganger mellom Tynset og Trondheim. Med de nye avgangene utfyller Trønderbilene noen av «hullene».

Rutetabellen for Østerdalekspressen ligger tilgjengelig under «Hedmark» på Trønderbilenes side for rutetider. Ruteinformasjon finner du også på Hedmark Trafikk sine nettsider.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.