Opplev Barcelona på natten

Bli kjent med de mest berømte stedene, monumentene og attraksjonene i Barcelona på nattestid med turistbussen.

Barcelona Night Tour tilbyr nattlige rundturer med buss med avgang fra Plaça de Catalunya. På turen får passasjerene oppleve lyset og fargene i byens mest berømte bygninger: Casa Batlló, La Pedrera, Sagrada Família, Torre Agbar, Columbus-statuen, Poble Espanyol med mer.

I tillegg får de se forestillingen til den magiske fontenen på Montjuïc, som kombinerer lekende vann, lys i alle farger og musikk. Bussen har to etasjer, gratis Wi-Fi og panoramautsikt. Turen er guidet på spansk, katalansk og engelsk.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.