Nytt Volvo-anlegg i Fauske

Fauske 1Det nye Volvo-anlegget til Volvo-forhandler Nordic Last og Buss AS ble nylig innviet i Fauske. Et etterlengtet anlegg, i følge kundene…

Det var stor festivitas og mange kunder på besøk da Nordic Last og Buss AS innviet sitt nye anlegg.  Fauskes ordfører, Siv Anita Brekke, hadde også tatt seg tid til å komme for å foreta den offisielle åpningen. I tillegg deltok nære 200 kunder og sjåfører på innvielsesfesten.

Et etterlengtet anlegg
Mange kunder ga klart uttrykk for at dette var et etterlengtet anlegg. Fauske er jo svært sentralt plassert langs E6, om man er på vei nord- eller sydover i Norge. Tidligere har det kun vært en annen merkeforhandler som har hatt tilholdssted her. Nå har også Volvo kommet på banen. Til daglig vil det være 5 ansatte ved anlegget, ansatte som både skal serve og også selge Volvo lastebiler.

Selve bygningen er på 1000 kvadratmeter og inneholder 2 løp for all nødvendig reparasjon og diverse servicefunksjoner. De ansatte får flere kontorer , og her finnes også  et eget sjåførrom

Fornøyd ledelse
Paul Mellem skal  Fauske-anlegget og han er strålende fornøyd med og stolt.

– Fauske er et viktig knutepunkt for godstransport, og derfor så vi det som viktig å etablere et Volvo-punkt her. Jeg vil også berømme Fauske kommune for den gode samarbeidsviljen og evne til å gjennomføre. Det tok kun ett år fra vi startet prosessen, til vi flyttet inn.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.