Nyhetsklipp: buss kollidert med bil og buss inn i hus

Mandag morgen var det flere hendelser med buss. Mellom Skien og Siljan i Telemark kolliderte en buss og en personbil mandag morgen. Og i Hestvika kjørte en buss inn i et privathus.

En buss og en personbil kolliderte mandag morgen mellom Skien og Silja i Telemark. Det var fire personer i bussen og en person i personbilen. Det ble ikke meldt om personskader etter uhellet.

– Det er trafikkale problemer som følge av ulykken. Veien blir delvis stengt og det er redusert fremkommelighet. Når bilbergingen kommer i gang vil veien bli stengt, sier Aadne Røilid hos Politiet.

på Hestvika på Hitra kjørte en skolebuss inn i en husvegg mandag formiddag. Bussen var tom da uhellet skjedd og det var glatt på stedet.

– Den tomme skolebussen skled inn i husveggen i en sving. Huset ligger nært veien, og det er svært glatt på stedet, forteller lensmann Arild Sollie til NRK.

En kvinna var i huset da bussen kom inn gjennom veggen.

– Kvinnen lå i rommet da bussen kjørte inn i huset. Vinduet ble knust, og kvinnen fikk vindusglasset over seg. Hun er nå tatt hånd av helsepersonell, opplyser Sollie.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.