Nye Mercedes-Benz Sprinter med norgeslansering

For bare kort tid siden så nye Mercedes-Benz Sprinter dagens lys. Nå er den klar for Norske kunder og det også i minibussutgaver.

Mange har ventet spent på den nye Mercedes-Benz Sprinter. Den populære minibussen har vært en salgsuksess i flere modellgenerasjoner. Nå slippes den nye Sprinteren i Norge og det også som velbygget minibuss.

– Når det gjelder minibuss basert på den nye generasjonen Sprinter vil modellutvalget bli tilnærmet identisk med det vi tilbyr i dag, sier PR- og Informasjonssjef hos Bertel O. Steen, Olav-Kåre Thingwall.

– Siden Mercedes-Benz Sprinter, med sine 1700 grunnvarianter, nettopp er basis for mange ulike påbygg, ombygg og innredninger har man valgt å beholde dimensjoner og innfestningspunkter etc fra dagens modell i den nye generasjonen. Dette vil gjøre det raskt og enkelt, både for kunder og ikke minst de ulike leverandørene av utstyr, å tilpasse sine løsninger til den nye Mercedes-Benz Sprinter, sier han videre.

Han bekrefter også at de autoriserte påbyggerene som Bertel O. Steen har avtale med i dag vil bli videreført, i tillegg til Mercedes-Benz Minibus GmbH.

– Vårt formaliserte samarbeid med de 3 prefererte minibuss påbyggerne, Mercedes-Benz Minibus GmbH, Karosseri Nord og Altas vil forbli som tidligere. Minibusser fra disse leverandørene selges via våre autoriserte forhandlere som komplette busser, forklarer han.

Generelt kan Bertel O. Steen opplyse om at de norske prisene på nye Sprinter vil være tilnærmet lik som for tilsvarende utgave av utgående modell. Og garantibetingelsene forblir uendret på den nye Sprinteren og opprettholdes med 5år/250.000km.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.