NYBYGG TIL 100 MILLIONAR

Stor stas då avtalen om det nye hovudkvarteret til Telemark Bilruter blei signera på tomta rett ved E134 i Seljord!

Hilde Fjellheim og Morten Olav Dyrud frå Telemark Bilruters styre skreiv under på panseret til totalentreprenør Viking Bygg og dagleg leiar Roy Olav Riis.

– Dette blir eit bygg for framtida der me samlar administrasjon, terminal, verkstad, vedlikehald og vask på kremtomta ved E134. Me i Telemark Bilruter er stolte av å kunne lyfte området og satse vidare i regionen, seier styreleiar Hilde Fjellheim.
Sigalbygget blir vel 3000 kvadratmeter stort, og i august startar Viking Bygg sitt arbeid som har ei kostnadsramme på mest 60 millionar kroner.

– Det er stas at me fekk anbodet, og eg lovar at Telemark Bilruter skal kunne flytte inn i det nye signalbygget i mai 2022, smiler den lokale utbyggjaren Roy Olav Riis. Han veit at det er tida og vegen!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.