Ny salgsdirektør buss i Bertel O. Steen AS

Jon Øivind Rist er ansatt i stillingen som salgsdirektør buss i forretningsenheten Mercedes-Benz Nyttekjøretøy (fremtidige BOS Last og Buss). Bussavdelingen i Bertel O. Steen AS har ansvaret for bussmerkene Setra og Mercedes-Benz fra Daimler AG i Norge.

Rist kommer sist fra en stilling i Mercedes-Benz varebil med ansvar for minibuss og spesialkjøretøy. Her har han vært ansatt siden januar 2017. Hovedansvaret har vært for Mercedes-Benz minibuss, noe som betyr at han har jobbet mye med de store anbudene for minibuss. Han kjenner derfor mange av busskundene allerede, og har gjennom dette arbeidet hatt et nært samarbeid med bussavdelingen i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy i flere år.

Jon Øivind Rist er utdannet maskiningeniør med videreutdanning til sivilingeniør, med en master i prosessteknikk. Før han kom til BOS 1. november 2012 hadde han 9 års erfaring som prosjektingeniør/teknisk sjef.

I Bertel O. Steen startet han i BOS Spesialkjøretøy AS, og ble etter to år daglig leder for selskapet.

BOS Spesialkjøretøy AS ble fusjonert inn i Bertel O. Steen AS. Avdelingen ble underlagt FleetSales, hvor det for Jon Øivind ble 2 år før han begynte hos varebilavdelingen i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy. I tillegg til minibussansvaret har han jobbet på tvers av produktene varebil, personbil og buss i ulike prosjekt. Blant annet har de store leveringene til politiet vært prosjekter hvor Jon Øivind Rist har hatt en sentral rolle.

Jon Øivind Rist tiltredde i sin nye stilling 1. oktober.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.