Ny administrerende direktør i Volvo Norge AS

Waldemar Andrè Christensen er tilsatt som ny administrerende direktør i Volvo Norge AS.

Waldemar André er 41 år, er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg juridisk 1. avdeling fra universitetet i Bergen, i tillegg til å ha gjennomført Gründerskolen ved universitet i Oslo. Han har en variert bakgrunn og begynte i Volvo Norge i januar 2011 som produktsjef. Waldemar André kom til Volvo fra Mizzuki Motor AS der han hadde vært ansvarlig leder og medeier siden 2003. Mizzuki Motor hadde siden starten i 1995 bygget seg opp til å bli en ledende importør innenfor to- og firehjulsmarkedet.

Etter en kort periode som produktsjef tok Waldemar André over som leder av Direct Sales i Volvo Norge og jobbet med direkte salg til store kunder frem til han i januar 2014 overtok stillingen som salgsdirektør lastebil, med ansvar for alt lastebilsalg i Norge for Volvo og Renault.

Etter at tidligere adm. direktør Erik Engelien sluttet i januar i år, har Waldemar André fungert i stillingen som adm. direktør i Volvo Norge AS. Nå overtar han altså denne rollen formelt.

– Det er med stor glede og ydmykhet jeg påtar meg rollen som leder av Volvo Norge. Jeg kommer inn i en veldrevet organisasjon, med et oppegående og velfungerende forhandlernett, samt i en tid hvor vi er markedsledere både på Volvo buss og Volvo lastebil. I tillegg skal vi fortsette med å videreutvikle Renault Trucks sin virksomhet på det norske markedet. Jeg er sikker på at jeg sammen med dyktige medarbeidere og et godt forhandlernett, skal klare å videreutvikle organisasjonen og sikre Volvo den posisjonen de fortjener i markedet, som Norges beste leverandør av moderne transportløsninger, slutter Waldemar A. Christensen

Waldemar André er opprinnelig fra Porsgrunn, men er i dag bosatt i Bærum. Han er gift og har to barn. Han fyller fritiden med friluftsaktiviteter, familie og venner.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.