Norsk Scania overtar Haugerød og Nilsen AS

Telemarksfirmaet Haugerød og Nilsen AS ble etablert i 1955 av Nils W. Haugerød og Birger J. Nilsen, og er en av Scanias første forhandlere. Etter lang tid som frittstående forhandler velger eierne nå å selge virksomheten til Norsk Scania AS.

– Det er med stor respekt for det arbeidet Haugerød & Nilsen AS har stått for, og for hvordan virksomheten har vært drevet gjennom alle disse årene, at vi nå innlemmer denne i Norsk Scania AS, sier administrerende direktør i Norsk Scania AS, Frode Neteland.

Haugerød & Nilsen AS har fungert godt som en av våre forhandlere, og ikke minst vært en nyttig diskusjonspartner i utviklingen av Scanias virksomhet i Norge. Frittstående forhandlere har en selvfølgelig plass i Scanias forhandlerkjede, men når eierne nå ønsket å selge, var det naturlig for oss å innlede forhandlinger. Jeg er glad for at vi har kommet til enighet om å overdra virksomheten og innlemme den i vår Region Øst, som ledes av regiondirektør Jan Erik Finnerud. Alle ansatte som ønsker det vil bli med over til Norsk Scania AS, sier Neteland.

Haugerød & Nilsen AS har hatt ansvar for salgsdistriktet Telemark siden oppstarten i 1955. I dag består bedriften av 55 ansatte, og har to anlegg, et i Skien og et i Brunkeberg.

Vårt arbeid med å sikre våre kunder den beste servicen fortsetter, og jeg er sikker på at med de ansatte fra Haugerød & Nilsen AS på laget, skal vi fortsette vår utvikling til kundens beste, avslutter Frode Neteland.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.