Nå åpnes fremdørene igjen

Tirsdag 18. januar så åpnet bussene til Brakar igjen fremdørene. Det betyr at de reisende igjen kan stige ombord i bussene fremme og kjøpe billett av sjåføren om nødvendig.

Pandemien er langt fra over. I løpet av tirsdagen ble det registert 15367 nye smittende og trenden er økende. Men samtidig så går antall sykehusinnleggelser ned. Derfor letter både regjeringen og bedrifter på deres tiltak i denne pandemien. Kollektivselskapet Brakar meldte tirsdag at fremdørene på alle deres busser igjen åpnes. Det vil bli mulig for de reisende å gå ombord i bussen fremme og også kjøpe billett av sjåføren om det er nødvendig.

«Salg av skrapebilletter stanses, men allerede kjøpte billetter kan fortsatt benyttes eller refunderes ved å komme innom kundesenteret vårt», skriver Brakar på deres nettsider. Det vil heller ikke være mulig å kjøpe billett direkte i Vipps lenger. De reidene kan imidlertid bruke Vipps som betalingsmåte inne i Brakar Billett-appen. Husk munnbind når du reiser kollektivt! Bruk alle seter når det begynner å bli fullt, og gå ut bussen bak

Brakar oppfordrer samtidig til å benytte sitteplassene i bussene, samt benytte seg av bakdøren når en skal stige av bussen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.