Mistet lappen etter å ha plukket opp flaske

En bussfjåfør hos LL Setesdal Bilruter mistet lappen etter at han forårsaket en utforkjøring i det han plukket opp en flaske fra gulvet. Ulykken skjedde på Tromøya 20. juli 2019. Det var en passasjer i bussen da den veltet.

I følge politiet så plukket bussjåføren opp en flaske som hadde falt ned ved førerplassen. I det han bøyde seg ned, så skar bussen over i motsatt kjørebane og veltet ut av veibanen.

Bussen ble liggende på venstre side og bussens eneste passasjer ble hengende i sikkerhetselen. Da passasjeren løsnet sikkerhetsbeltet så falt vedkommende og slo seg. Passasjeren ble sendt for sjekk hos legevakten, mens bussjåføren ble sjekket ut på stedet av helsepersonell.

Nå er det avgjort at bussjåføren mistet lappen etter ulykken. Bussjåføren, en mann i 30-årene fra Arendal, er siktet for å ikke være tilstrekkelig hensynsfull og varsom ifølge Vegtrafikkloven, skriver Agderposten.

Sjåføren har fått en bot på 9000 kroner og fratatt lappen for fire måneder.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.