Minnemarkering etter tragedien i Årdal

Fredag klokka 12.00 stopper alle busser i ett minutt, for å markere tragedien i Årdal.

Kollektivnæringen i Norge markerer tragedien med ett minutts stillhet fredag 22. november kl. 12.00. Alle busser i trafikk vil stanse på nærmeste holdeplass, og andre ansatte vil markere på sin arbeidsplass.

Tragedien i Årdal 4.november, hvor en bussjåfør og to passasjerer ble drept på Valdresekspressen, har gått inn på oss alle.

Fredag 22.11.13 klokken 12.00 bisettes bussjåføren i Frogner Kirke i Lier, og styret i NHO Transport har vedtatt ett minutts stillhet på dette tidspunktet for å markere tragedien og minnes de tre ofrene, Arve Kvernhaug, Margaret Molland Sanden og Brahim Khouya.

Markeringen støttes av Transportarbeideforbundet, Yrkestrafikkforbundet, Fagforbundet, Jernbaneforbundet og Kollektivtrafikkforeningen.

Oppland fylkeskommune og Opplandstrafikk støtter initiativet og oppfordrer alle i kollektivnæringen til å gjøre det samme.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.