MAN Lion’s City vant Red Dot Design pris

I dag ble det klart at også MAN Lion’s City blir tildelt den høyeste utmerkelse for design. Red Dot Award sin jury har uttrykt at bussen har utmerket design til å være en bybuss.

Suksesshistorien til MAN Lion’s City fortsetter. Tidligere i år vant de iF Design Award og nå dro de også det lengste strået i Red Dot Award.

Juryen har forklart at de finner designet på den nye bybussen utmerket og dette tar MAN som en bekreftelse på at de har gjort mye riktig i konstruksjonen og designet på deres nye bybuss.

«Juryens avgjørelse gir oss et klart svar at vårt design på den nye MAN Lion’s City er helt riktig,» sier visepresident på designavdelingen hos MAN, Stephan Schönerr.

For et snaut år siden ble nye MAN Lion’s City vist frem for et knippe journalister. I september 2018 fikk bussen verdenspermiere under nyttekjøretøymessen IAA i Hannover. Nå er bussen tildelt to av verdens gjeveste priser for design. iF Award og Red Dot Award.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.