Magnus Gulliksen tilbake som Volvoselger

Magnus Gulliksen er tilbake på bussavdelingen til Volvo Norge etter en periode hos Renault Trucks. – Savnet ble for stort, sa han til Bussmagasinet.

Magnus Gulliksen fra Siggerud utenfor Oslo er et kjent ansikt i bussbransjen. Han har tidligere vært en aktiv selger av Volvo busser, men for noen år siden gikk han over til å jobbe med Renault Trucks.

Da en stilling ble ledig i bussavdelinge hos Volvo Norge AS, søkta han umiddelbart på denne og fikk jobben.

– Jeg savnet rett og slett min gamle jobb og alle de hyggelige busskundene vi har, sa Magnus Gulliksen da vi møtte han forlden.

– Jeg trives godt med å selge turbusser, og det vil bli min hovedoppgave fremover, sier han.

Nesten samtidig som ansettelsen av Magnus Gulliksen lanserte Volvo ders nye turbusserie, så det blir nok å ta tak i for den aktive selgeren.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.